Герой нiколи не вмирае. Дух воiна - палладдiн

Юрий Сафроненко
Герой нiколи не вмирає. Дух воїна се - палладдін. Притча.

Герой нiколи не вмирає,
Вмирати може тiльки трус.
Герой в вiдрядження їжджає,
До тих, хто гордо звецця Рус!
ТАМ є йому що розказать -
Там - коренi
i наша
Рать!

Там, де хвилями плещецця Iрiй,
Де купелицця промiнь зарi,
Де лелеками ораний вирiй,
Їх стрiчають пiд спiв кобзарi!

Нададуть їм з сурицею келих,
Та у лазнi вогонь розведуть,
I пiсень Українських веселих
Про яскраву їх
Долю
       с
        к
         л
          а
           д
            у
             т
              ь
               .

Вмить смертельні загояцця рани,
Сила стане сильніша в 100 крат!
Гордість Нації - се Ветерани.
Дух Героя - се Мужності брат!

Й на ночному зірок небосхилі
Запалає яскрава зоря!
Бджілки Всесвіту вмить небокрилі
Їх посвятять у чин кобзаря.

Палладдіни - космічнії бджілки
Їм розвозять звитяжний нектар.
Дубу Роду відрубані гілки
Оживляють ген Силою Чар.

В кожній новій Козацькій родині
Народиться Козак - бравий син.
Їх лелеки несуть - берегині,
А Дух Руса несе палладдін.

Не плутайте Руса Київської Русі з моськовицькокацапським орком-окупантом!
=GrafBorisfen=11-е Рамхат 7530 ЛЪта вiд С.М.З.Х. = 10.10.2021

http://stihi.ru/2021/10/10/1461