Хто ти такий?

Юрий Сафроненко
http://stihi.ru/2021/06/22/2340

Навіщо знати, як писать?! -
За тебе гугл все напише!
Навіщо мозком все рішать?!
На ладан звилини всі дишать!

Навіщо цифри всі складать? -
Твій калькулятор порахує!
Навіщо щось там пам'ятать -
Фотопарат - зфотографує!

Навіщо дача й огород?
У супермаркетах є їдло!
Навіщо десь іти в поход?
Вставати з ліжка остогидло!

По телеящику фсі мандри!
І подих свіжий десь в горах!
Нехай пірнають іхтіандри!
Світ за дверима просто жах!

Твоя квартира - не твоя!
І мозок твій завжди в відпустці.
З знаннями ти завжди на "Я"!
Освіта - се блондинка в хустці.

Твої знання геть не твої!
А гроші - в банках й банкоматах.
І роки загубив свої -
Спустив на вітер, щоб не мати!

Навіщо взагалі майно? -
Нічо від тебе не залежить!
Залишилось одне лайно!
І те тобі вже не належить!

У світі пустотити нема!
Нуль без нуля - цікава штука!
Та народився ти дарма!
Розтанеш, як луна від пука!

22.06.2021=GoldKing=