Що ж таке Украiнська Наша Мова...

Юрий Сафроненко
Я б Українську вивчив й за те, що від неї всираєцця ворог! Хоча Її вивчити неможливо! Українцем можна тільки народитися! Респект Творцю за цей подарунок менi!;
ВОЛОДIТИ нею чи рАзмАвлятi - це рiзнi речи, як вареники та щi!

А мені сьогодні наснилося:

Українська мова - це фантазiя та вичурнiсть фiєрiй Дитинства Українського Народу Величної Київскої Русi. Недарма вона спiвала колядками та плясала смаковитими завитками виноградної лози, смакувала крендельками амарантових щедревничкiв-смаковичкiв, печених вперемiш з зоряним пилом славетного Чумацького Шляху до безмежної Волi!

Якщо чуєте, як на Українській мові  шепочуть трави, співають роси, дарують щедрівки солов'ї та плещется Батько-Дніпро, вітаю, друже! Ви, брате мiй, - Українець! Й це все! - НАЗАВЖДИ!

"Перейти" на Українську НЕМОЖЛИВО!!!!! як неможливо негру перейти на білу шкіру! можна тільки, як отой, шо шкіру зрізав... Українська МОВА це НЕ БАЛАКАНИНА Українськими словами, а МІРКУВАННЯ УКРАЇНСЬКИМИ МІСКАМИ, яких навіть пересадкою моску НЕ ОТРИМАЕШ! Українцем можна ТІЛЬКИ НАРОДИТИСЯ!!!

Козак =GrafBorisfen=11.01.2021/загадкова країна давнини  Бермундія/

http://stihi.ru/2021/01/11/2194