I knock over this world

Натали Грицына-Гаврина
Oh yeah, your velvet neck, I want to bite it now

come here my lovely boy


http://stihi.ru/2020/06/15/862

I knock over this world
I’ll steal you from friends.
Hello, I'm your idol
Be you mine today ...
Strong sea wave
Salt on my skin
The sun above your head
Be only mine ...
Not afraid of your passion
Touching your skin with warming—
May we burn, give fire
Be you mine today ...
My distraught world
Where day and night are all one
Poison a bullet in a temple
For legs straight to the bottom ....
But a kiss, like in delirium,
Before you just kill
May I fall in him
Let me love today ...
I'm in your ocean
Hair, like a wave ...
I stroke my fingers with my fingers
And from love you are drunk ...
  May my bite be poisonous
 I do not wish you any harm
 Give me some love
The one that you yourself were waiting for!
                Hate me
                Or defeat me
                No, I will not change—
             I, as always ahead!
                Only ... you can take it away
                What flutters in the chest—
                Mysteries of love to solve
                Just come to me !!!
                You answered me
                Holding your hand tightly:
                - Like the stars under this moon,
                Just stay with me ...
            24. 12. 11

   

               
Я  опрокину  сей  мир,
Тебя  украду  у  друзей.
Здравствуй,  я  твой  кумир,
Будь  ты  сегодня  моей…
       Сильной  морскою  волной,
       Солью  на  коже  моей,
       Солнцем,  что  над  головой,
       Будь  ты   только  моей…
                Страсти  своей  не  боясь,
                Кожей  касаясь  согрей—
                Пусть  мы  сгорим,  дай  огня,
                Будь  ты  сегодня  моей…
Мой  обезумевший  мир,
 Где  день  и  ночь—  всё  одно,
Пулей  в  висок  отрави,
За  ноги  прямо  на  дно….
              Но  поцелуй,  как  в   бреду,
              Прежде,  чем  просто  убить,
              Пусть  я  в  него  упаду,
             Дай  мне  сегодня  любить…
                Я  в  океане  твоём,
                Волосы,  словно  волна…
                Пальцами  глажу  ладонь
                И  от  любви  ты  пьяна…
  Пусть  мой  укус  ядовит,
 Я  не  желаю  Вам  зла,
 Дай   мне  немного  любви,
Той,  что  сама  ты  ждала!
                Возненавидь  ты  меня
                Или  меня  победи,
                Нет,  я  не  буду  менять—
             Я,  как  всегда  впереди!
                Только…ты  сможешь  отнять,
                То,  что  трепещет  в  груди—
                Загадки  любви  разгадать,
                Просто  ко  мне  ты иди!!!
                Ты  же  ответила  мне,
                Крепко  обняв  за  ладонь:
                --  Как  звёзды  при  этой  луне,
                Просто   побудь  ты  со  мной…
                24. 12. 11