Просто отыщи. Роза Вайсберг. С английского

Яна Кане
     JUST FIND IT

If you sit,
in silence,
there's something to hear.

If you lie,
with your eyes closed,
there's something to see.

Even if it's silence,
even if it's darkness,
there's something to notice,
just find it.


[ Rosa Weisberg (11 years). This poem appeared in the December 2019 issue of "Chronogram" magazine]



     ПРОСТО ОТЫЩИ

Если сидишь
молча,
есть что услышать.

Если лежишь
с закрытыми глазами,
есть что увидеть.

Даже если это молчание,
даже если это темнота,
есть на что обратить внимание.

Просто отыщи это.
 


[Автор оригинала: Роза Вайсберг. Ей 11 лет. Стихотворение опубликовано в журнале Chronogram (Хронограм ) 12/2019 ]