И... на коленях... Маргарита Метелецкая

Кариатиды Сны
Маргарита Метелецкая
И на колiнах...
http://stihi.ru/2019/11/25/8309
----------------------------------

 Які завбачливі зірки
     В душі палають...
     Неначе справжні маяки
     В Путі до Раю!

     Висвітлюють усі жахи,
     Що приховала -
     Охоплюють такі страхи,
     Що місця мало!

     І так роз'ятрює вина,
     І так повчально,
     Що не виходити всім нам
     Із сповідальні* -

     Пора вимолювать свій вік,
     Просить сумлінно,
     Не піднімаючи повік
     І...на колінах...

******************************


Какие звёзды-светляки
      В душе пылают...
      Как будто вправду маяки
      В дороге к Раю!

      И ужасы, что скрыла я,
      Все вмиг осветят.
      Такие страхи для меня,
      Что места нету!

      И так преследует вина -
      Урок печальный,
      Что мне б остаться навсегда
      В исповедальной -

      Пора вымаливать свой век,
      Просить смиренней,
      Не поднимая вовсе век,
      И... на коленях...