Красочные конфеты - детско Шарени бонбони

Величка Николова -Литатру 1
Шарени бонбони (оригинал, български език)
http://stihi.ru/2018/09/25/2364
Автор - Величка Николова - Литатру

Слънчо светли лъчи рони.
Тичат щъркели на юг.
Сякаш шарени бонбони –
листи падат тук и тук…

Скачат босите крачета,
лазят златните листа.
Всичко живо в таз планета
днес посреща есента!

България, София

( Снимка на картината "Златна есен - запустялата воденица,
художник - Величка Николова - Литатру1, (платно, масло, шпакла)