Накрила нiч хустиною вечiрнiй небосхил

Юрий Сафроненко
Наче мрії дивокрилі,
Кожен вечір над землею.
Світлячки летять у вирій,
Щоб зустрітися з зорею.

І летять вони юрбою
По Молочному Шляху,
Щоб з тобою та зі мною
В снах зустрітись на даху.

В українських вишиванках,
Зорі - вогники для свят,
Зашаріються в веснянках
На обличчях у хлоп’ят.

Дiтки сплять, а там, на ганку
Королева-нiч гуляе.
I в хустинку-колисанку
Для малечи сни збирае.

Посміхнеться місяць щиро,
Хмарки зоряні пливуть!
Чарівні подарить крила
Світлячкам в далеку путь.

Нiч хустиною накрила
Чарiвнi кумеднi сни,
I летять казковi крила,
Як вiтрила у весни.

04.06.2017=GoldKing=
http://stihi.ru/2017/06/18/5513