Годы.. годы.. годы - пароходы...

Людмила Кичигина
Людмила  Кичигина

http://stihi.ru/2017/05/05/8854

**************LK


Как хорошо -прекрасно жить на свете
И жизнь вдвоём с любимым проживать
Когда вдвоём нам ярче  солнце светит
И... мы с тобою можем  напевать!

  Припев:
  Годы годы годы -пароходы
  Уплывают  в дальние  края
  Там где жизнь не знает непогоды
  Там где молодые ты и я!


Пусть даже слякоть в золотую осень
Вдвоём мы славно - мокнем  под дождём
У Бога вместе... солнышка  попросим
И очень бодро  песенку споём!
 
   Припев:
  Годы годы годы -пароходы
  Уплывают  в дальние  края
  Там где жизнь не знает непогоды
  Там где молодые ты и я!

А снежок летит  зимой  пушистой
В неизменном счастье  мы живём
К нам любовь-вновь нитью золотистой
Так давай же снова  мы споём

  Припев:
  Годы годы годы -пароходы
  Уплывают  в дальние  края
  Там где жизнь не знает непогоды
  Там где молодые ты и я!

Years.. years.. years - steamships ...
Lyudmila Kichigina
Lyudmila Kichigina

http://stihi.ru/2017/05/05/8854

**************LK


How good -wonderful it is to live in the world
And live life together with your loved one
When the sun shines brighter for us together
And... you and I can hum!

  Chorus:
  Years years years -steamers
Sail away to distant lands
  Where life knows no bad weather
  Where you and I are young!


Even if it's slush in the golden autumn
The two of us are nice - getting wet in the rain
With God together... let 's ask the sun
And we will sing a song very cheerfully!

Chorus:
  Years years years -steamships
  They sail away to distant lands
  Where life knows no bad weather
  Where you and I are young!

And a snowball flies fluffy in winter
We live in unchanging happiness
To us love is again a golden thread
So let's sing again

  Chorus:
  Years years years -steamers
Sail away to distant lands
  Where life knows no bad weather
  Where you and I are young!
   


© Copyright: Lyudmila Kichigina, 2017
Certificate of publication No. 117050508854