Светает

Он смотрит чрез сетчатки глаз
И взгляд так трепетно мерцает,
Как-будто полетит сейчас,
Чуть-чуть - и медленно взлетает.

Так, что захватывает дух
И все в округе замирает,
Возьми меня с собой,
Клянусь,
Мы вместе классно полетаем.

Нам жить не так уж много лет
И каждый это понимает,
Мы будем пролетать рассвет
И трепетно так ждать,
Светает...

https://youtube.com/shorts/Tl54y1vueIE?si=TkKLIrDba_SqV5y6


Il regarde ; travers la r;tine des yeux
Et le regard scintille si Tremblant,
Comme s'il volait maintenant,
Un peu - et lentement d;coller.

Donc, qui est ; couper le souffle
Et tout dans le comt; s'arr;te,
Emmenez-moi avec vous,
Jure,
On va bien voler ensemble.

Nous ne vivons pas tant d'ann;es
Et tout le monde le comprend,
Nous allons voler l'aube
Et Tremblant d'attendre,
Point..


He looks through the retina of his eyes
And the look flickers so tremulously,
It's like it's going to fly now,
A little bit - and slowly takes off.

So that it takes your breath away

Take me with you.,
I swear,
We're going to have a great flight together.

We don't have many years to live.
And everyone understands this,
We will fly through the dawn
And it's awe-inspiring to wait so long,
It's getting light...


Рецензии