Радуйся, пока можешь

Радуйся, сколько можешь:
Утром увидел свет,
Сумку нести поможешь,
Или купишь конфет,

Радуйся сини неба,
Моря и васильков,
Где бы не жил,
где б не был-
Радуйся до основ.

Радуйся, если трудно -
Силы свои копи,
Зреют они подспудно..
Силою удиви !

Радость - как горстка света
С Космоса да в ладонь !
Радуйся - есть планета,
На планете - огонь.

Радуйся и обьятьям,
Смеху, игре, любви,
Сёстрам твоим и братьям,
Току твоей крови'.

Радуйся - путь так долог,
Долгожданен приют...
Радуйся, пока молод.
Вся наша радость - тут.

24.08. '23.


Рецензии