Рiдному брату

Така вона доля між нами настала,
Я дуже хвилююсь за тебе мій брате,
По тобі в окопі сирому стріляють,
А ми тут з сестрою про це розмовляєм.

Ти знаєш яка би не склалася доля,
До рук я ніколи, не візьму цю зброю,
І навіть на думку такє не спадає,
Що в брата рідного, колись буду стріляти.

Я дуже люблю нашу рідну Країну,
Нехай ворогам земля стане могила,
Життя борони, не дай себе зламати,
Я дуже люблю тебе, рідний мій брате!

16.10.22


Рецензии