По Шевченко. Т. Г

Думи мої, думи мої
Де ви беретеся?
В душу немов патріоти
В чоботях претеся.

Думи мої, думи мої
Важко вас носити.
Дав би Боже, вас косою
Як траву скосити.

Думи мої, думи мої
Я не дам вам ради,
І ніхто вас не почує
В без’язикім стаді.

Думи мої, думи мої
Тяжко з вами дуже,
Бачить, чути, як гидота
Рідний край паплюже!
2017 – 2019 г.


Рецензии