Veuve Clicquot. Фiлософiзм

Нейрони у башці думки гадають.
З'явився там такий філософізм:
Всіх нас щоденно тяжко угнітають –
Панує на Землі капіталізм.

У пляшці мерзне біла оковита.
Вільхова гілка дряпає вікно.
Що людям треба? Мало… Dolce vita.
Та Veuve Clicquot зі погреба вино.


Рецензии