Аскепкi

Аляксей Хлястоў
Аскепкі


Куплет 1
Прочти любовь в моих глазах
Как белый снег и солнца свет
Ты приди ко мне
Я так хочу тебя обнять
Без лишних слов тебя понять
Знайдзі сябе ў маіх вачах
Як белы снег і новы дзень
Да мяне прыйдзі
Я так хачу цябе абняць
Без лішніх словаў цалаваць

Прыпеў:
Осколки небес собрать.
По звёздам тебя искать.
И словно в последний раз
Тебе о любви шептать.
Аскепкі нябёс* сабраць,
Па зорках цябе шукаць.
І нібы ў апошні раз
Каханне табе аддаць.

Осколки сердец собрать.
Тебя по шагам узнать.
И снова, как в первый раз
Тебе о любви шептать.
Аскепкі надзей сабраць
Па кроках цябе пазнаць
І зноў, як у першы раз
Каханне табе аддаць.

Куплет 2
Согрей любовь в моих руках
Как лунный свет твой силуэт
Тает в облаках
И вновь на миг закрыв глаза
Я лишь мечтаю чуть дыша
Сагрэй сябе ў маіх руках
Нібыта месяца святло
Знікнеш хутка ты
Там, дзе аблокаў белы дым
Я толькі мару толькі аб адным

Прыпеў 2 разы



  * нябёсаў, нябёс – два варыянты магчымыя

Перакладзена 14.12.2022


Рецензии