Людство

Після прослухування програми:
https://www.youtube.com/watch?v=3TAoixwusWc&ab

7.12.2022.

Я прагну дослухатися до людства,
Як до можливості, що в просторі і часі
Живе і мислить, в Інше себе рухає,
І про суттєве з Сущим розмовляє.

Я хочу іскру божу в кожнім бачити,
Вбачати іномовність неповторності,
Яка за межі кличе, в космо-патію
Запрошує, поглинувши умовності.

Я мрію, що завжди знайдуться мрійники,
Мислителі, що не бояться Вічного,
Що попри догми сталі і примірники
Шаблонності, здолають знов пересічну
Людину, що тримається родинного,
І сталого, і соціально певного
Не змісту, лише місця. Втім, невпинного
Не припинити дійства, достеменно ж бо,

Що все тече, все змінюється знов і знов,
І поклик сенсів є фронтиром мудрості…
Я вірю, що життя то є завжди Любов -
Велична неосяжність, тайна сутності.


Рецензии