лист

.Знову напишу тобі я лист при свічці
шрифтом ніжності, де наша любов вічна,
зовсім не важливо те, що зараз ми не поруч,
бо ж будуємо своє ми щастя власноруч..
.Розкажу тобі про свої ніжні теплі сни,
як вже хочеться дожити до квітучої весни
й замість гуркоту у небі чути пташку,
бо ж щасливим бути це не важко..
.В небі мирнім синім сонце засміється
і душа промінням радощів озветься
новим кольором надії сподівань,
де багато треба буде ще терпіння та старань..
.Прошепочу ще на вушко тобі тихим словом,
що заради щастя я на все тепер готова,
ти мені себе всього подарував душею,
стала вірною коханою на все життя твоєю..
.Так багато ще думок та всіх цих планів,-
головне, щоб цей реал нічого та не зганив,
ну, а зараз я дописую цей лист і відправляю
думкою у всесвіт твій. P.S. вірно кохаю..


Рецензии