А ми збиралися в дорогу

А ми збиралися в дорогу,
Неначе то остання путь.
Зітхання, кафельна підлога.
— І парасольку не забудь.

Що треба? Чемно посміхнутись,
Удати лад, зіграти спокій.
«Ми разом, щойно повернулись!»
Від сорому палають щоки.

У тиші гомоніло серце,
Удари грому, сірий дим.
Я турбуватимусь про тебе.
— ты зонтик всё-таки забыл.

04.10.22


Рецензии