Пойми, пойми мою печаль

Листя летить, опускається наче б то сніг,
Осінь холодна прийшла, за вікном знов туман,
Ти не прийдеш знов до мене, хоча б то і міг,
Перша любов імовірно великий обман.
Приспів:
Ти зрозумій мою печаль,
Ти не напишеш мені навіть і листа,
Ти зрозумій, мені так жаль,
Уносить листя вітер, холодить вуста.

Листя летять і розчулюють серце мені,
Літо ласкаве розтануло, наче туман,
Може з тобою зустрінемся ми лиш у сні,
Наша любов це насправді великий обман.

Приспів:
Ти зрозумій мою печаль,
Ти не напишеш мені навіть і листа,
Ти зрозумій, мені так жаль,
Уносить листя вітер, холодить вуста.


Рецензии