Хiмiя неба i музики

 Це можна назвати щастям, коли тобі тепло і добре.
 Мій Харків на час в Варшаві, моя Україна в Польщі.
 Ти чуєш музичні тембри, відчуєш знайомі акорди.
 На Замковій Площі небо не було чужим і холодним.

 Це можна назвати коханням, коли йдуть мурашки по тілу.
 В тобі розливається Всесвіт, в тобі розливається місто.
 Ти разом за всю країну співаєш, пишаючись гімном.
 Об'єднує мить єдина, об'єднує щирість та сила.

 Це можна назвати чаклунством, коли не пішов дощ з прогнозу.
 Лиш сонце та свіже повітря, ні слова про вітер та грози.
 Якась була хімія неба і музики, що непохитна.
 Мелодія, ніби безсмертя, що з творчого подиху лине.

 Це можна назвати світлом, коли посміхається вечір.
 І кожна наступна пісня тримає тебе за  плечі.   
 Літаєш на крилах птахом, відчувши на серці спокій.
 Жаданий концерт на часі - мої ендорфіни в осінь.

 27. 09. 2022.


Рецензии