Роберт Геррик. 654. Long-looked-for comes at last

   Долгоискомое появляется в конце

Хоть долог срок, лета вернут заём;
То никому в ущерб, что век даёт.



**********************************************
ROBERT HERRICK. 654. LONG-LOOKED-FOR COMES AT LAST.

Though long it be, years may repay the debt;
None loseth that which he in time may get.


Рецензии