До Батькивщыны пригорнутысь

До Батьківщини пригорнутись

О радість, доленько моя,
Що народився я в краях –
Пісенних, милих, золотавих,
У тополиних і ласкавих…

Де берег в травах польових
І річки вод малинових,
Жде захід з вербами в обнімку –
Все на моїх є фотознімках.

Мій тихий затишок душі –
Під босі ноги спориші,
Де шлях широким степом в’ється,
Життям розміреним живеться.

О радість, доленько моя,
Сердешна, рідная земля –
Не спом’янувши, як заснути?,
До Батьківщини пригорнутись…
29.08.2022р.


Рецензии