Розвиднiлось...

Стемніло вже і місто без освітлення,
Молюся і молюся за життя,
Прошу у Бога в дусі всім укріплення,
І Божого країні укриття.

Гуркоче, так гуркоче!!! Бог, Ти з нами,
На службі Твої духи, в поміч нам,
Хай будуть над містами, над полями,
Дадуть потрібну відсіч ворогам!

Молитва не змовкає, прямо з серця,
Ти, Боже, чуєш, бачиш усіх нас,
Нехай скоріше час війни минеться,
Нехай прийде в країну мирний час!

Молюся і молюся, шлю подяку
Тобі, Господь, що стихло, не гурчить,
Нехай не буде в дітях переляку,
Нехай дитя від страху не кричить.

Подяка за всіх воїнів країни,
За Президента, владу сіл і міст,
Що згуртувалися і стали всі єдині,
За всі серця, що мають гарний вміст!

...Розвиднілось. Скінчилась ніч. Спокійно.
За новий день подяку Богу шлю,
За захист Божий, вірю, він надійний,
Що в серці віра є, що я люблю.
                      28.02.2022.


Рецензии