When I count the seeds by Emily Dickinson

Раз я счёт веду
зёрнам, что взойдут,
чтоб цвесть прости-прощай;

Раз о людях мысль,
лёгших в самый низ,
что принят был как рай;   
               
Раз верю в сад, что смертным
не узреть с Земли,
рву его соцветья
и нейму пчелы,-
обойдусь без лета,
отпустив былым.




*******************************************
When I count the seeds by Emily Dickinson

When I count the seeds               
That are sown beneath,               
To bloom so, bye and bye --             

When I con the people               
Lain so low,               
To be received as high --               
               
When I believe the garden               
Mortal shall not see --               
Pick by faith its blossom               
And avoid its Bee,               
I can spare this summer,
unreluctantly.   
               


Рецензии