Про iдеальне життя VS смерть

 
Смерть - ідеальна (з точки зору життя), життя (з точки зору смерті) - ні.
Розмова про ідеальне життя дорівнює ідельній смерті. Чому? Бо за ідеального життя не має розвитку. Тобто, самого життя не має. Так само як за ідеальної смерті  не має розвитку?
То, все ж таки, і смерть, і життя можуть мати ознаки ідеальних феноменів?
Очевидно, що і життя, як і смерть є результатом образу про них. Образ досягається у пізнанні, яке є процесом розвитку.
Життя у процесі розвитку заслуговує на смерть  (призводить до такої)? Так досягається ідеал. А смерть, будучи ідальною заслуговує на життя?
Отже, будь які відносини мають початок та кінець, мають апогей, дельту та омегу. Те саме стосується правовідносин, як відносин життя і смерті.
До прикладу: нагорода, похвала, "лайки" - смерть,- це є кінець очікуваного, горизонт нового. Це природно..


Ярослав Мельник, д.ю.н., адвокат


Рецензии