Рик1ин авазар

Азизди, ви гегьенш и мягькем къуьнел,
За кьил эцигнава, гъил чими гъилел.
Яб гузва, дат1ана гатфарар авай.
Рик1ин ягъунариз хур юзурзавай.

Пагь, им чарчар яни гур авахьзавай,
Рик1ин чарарилай ик1 алахьзавай?
На лугьун кутунва са къати гьарай,
Саки ат|анава зи рик|ин кьарай.

К|аниди, игиса жуван кьефесдив,
Акъуда жедайвал заз чим нефесдив.
Какахьрай рик1ерин ашкъид авазар,
Яра вегьидалди чал вичин назар...
Теране Керимова Оруджева


Рецензии