що сталось з людьми?

що сталось з людьми?
час інший? та що ти, облиш.
часи на землі у кожного ті, що й раніше...

дитинство, кохання та зрілість і "тиша золи"...
і вітер так само
на дереві листя колише.

малює зима
дива на холодному склі...

то вже не дивує?
погано, мій друже. ще гірше
що лють і омана панують на нашій землі

що ти мені - той, хто просто знайшов мої вірші.

бабусі колись співали нам пісню зими
що лагідно так
торкає сни чисті, дитячі...

що зникли дива не винні часи. винні ми.

то ж ти не читай.

сідай поруч. разом поплачем.


Рецензии