У кожного мiста осiнь своя

У кожного міста осінь своя
На іншу в дрібницях несхожа
Поїдеш надовго, кудись, за моря,
А серце без рідної не може

І навіть у себе, в країні поїдь
У мандрівку до іншого міста
І вже не та осінь, і ти кожну мить
Всім кажеш: - "Не з того все тіста"

І вулиця, вдома красивіша, хоча
Всі кажуть глуха непролазна
Але вона в тебе росла на очах
І осінь на ній так прекрасна.


Рецензии