Кра на гiр, полiв, рiчок, морiв

Країна гір, полів, річок, морів
Не всі країни світу стільки мають
Над нею прапор мирних кольорів
Щодня у небо синє піднімають

Усі прагнуть миру, Єдність – наше все
Ми горя не бажаємо нікому,
Але тому, хто горе нам несе
Найкраще повернутися додому

І не важливе прізвище твоє
Російську, польську, чеську, іншу чуєш.
У душі твоїй, горіння, якщо є,
Ти Україні все тепло даруєш.


Рецензии