Прикмети

Коли життя підкидує сюжет  -
Я згадую прикмети та прислів’я…
Наприклад, ні для кого не секрет -
Свістіти в хаті –мати безгрошів’я,

Як  ввечері - виносити сміття.
Та більше – щоби кровні не втрачати,
Щоб це не призвело до каяття,
То перед ніччю їх не позичати.

Ще довелося чути з малих літ -
Тоді у справах успіху не мають,
Коли порожні відра, чорний кіт
Зненацька шлях комусь перетинають.

Чекаємо - коли згадає друг -
На гикавку (російською – ікоту)…
…При згадці про Зеленського  та слуг
Нудитиме щоразу до блювоти…


Рецензии