Апошнi дзень Мой верасень, бывай...

***
Апошні дзень… Мой верасень, бывай,
Плыві ў нябыт нябеснаю дарогай
І з ятрасцю шалёнаю сплывай
І з чалавечай жудаснай трывогай!

Апошні дзень… Мой верасень, ідзі
І больш ужо ніколі не вяртайся
З навінамі хаўтурнымі сюды,
А прыйдзеш зноў, дык людзям усміхайся!

Апошні дзень… Мой верасень, прабач,
Што прысвяціў табе так мала вершаў,
І ў дзень апошні дожджыкам не плач,
Бо й я з табой заплачу… нават першы.

30. 09. 2021 г.


Рецензии
Чарівний атмосферний вірш. Дуже сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   30.09.2021 11:57     Заявить о нарушении
Дзякуй! Я рад, што верш вам спадабаўся. Жадаю вам добрага настрою!

Юрий Боровицкий   01.10.2021 09:37   Заявить о нарушении