На рингу

На рингу в Англії, як Джошуа не б'ється,
А Олександр Усик не здається
І навіть, він його перемагає
І нагород почесних досягає

І відчуває кожен в Україні,
Що в радості за нього всі єдині
Нехай наш переможець твердо знає,
Що він, як чемпіон, всіх нас єднає!

Засмучений, що недосяжні мрії
А ти дивись на чемпіонів дії.


Рецензии