Къумукъ къаным

Шатлыкъланы шат кююмде кютмеге,
Къайгъылардан къайпанмайлы оьтмеге,
Яшлагъа да яхшылыкъгъа етмеге,
Уллулагъа уллу гьюрмет этмеге,

Къонакълагъа къонакъ къазан асмагъа,
Хоншулагъа хоншу кюйде базмагъа,
Уьйретеген яхшы ёллар табаргъа,
Къуванаман, къумукъ къаным, сен баргъа!


Рецензии