Э. Дикинсон. Как Люди, Тени странствуют... 1105

Как Люди, Тени странствуют
Сегодня по Холму -
То с вежливым Поклоном здесь,
То там с Любезностью
В себе уверенным Жильцам
Себя не различить
В малюсеньком пейзаже том
И нашей Местности -


Like Men and Women Shadows walk
Upon the Hills Today —
With here and there a mighty Bow
Or trailing Courtesy
To Neighbors doubtless of their own
Not quickened to perceive
Minuter landscape as Ourselves
And Boroughs where we live —


Рецензии