Горобинове намисто

Горобинонька червона
Достигає край воріт,
Свої кетяги додолу
Нахиляє від ваги.
Сонцем лагідним зігріті
Багряніють ягідки.
Теплим дощиком умиті,
Ой, чудовії які!
Я зроблю із них намисто
Та й на свято одягну,
Воно сяє променисто
І веселу, не сумну
Гарну пісню заспіваю
Так. щоб чули люди всі,
Нехай лине рідним краєм
І торкається душі.
2018 р.


Рецензии