Тиша торкаeться серця

Тиша торкається серця…
То – спокій…
Тема початків-завершень…
Дороги…
Тіні пульсують в судинах…
Ритмічність…
Знається з Небом людина…
То – Вічність…

Пристрасті ходять десь інде…
То – спокій…
Людство… Життя неподільне…
Оброки…
Крізь відчуття – Час і Простір…
Єднання…
Хто ми? Господарі? Гості?
То – грані…

З Богом неспішні розмови…
То – спокій…
Світ у краплинках Любові…
Потоки…
Диво Вселенської злуки…
Мить… Радість…
Право відчути, відбутись…
То – вдячність…

25.05.2021


Рецензии