Патрiотам Украiни

Ми хотіли жити
В мирі, злагоді, любові,
Тому не зберегли ми,
Ядерної зброї.

Не було далекоглядності,
Та належної боєздатності,
Якби ядерна зброя була,
Не палала б на сході війна.

Не анексований був би Крим,
Бо захищатися було б чим.
Тисячі захисників полягли,
На сході у ході війни.

Серця свої світлі і чисті
Вони дарували Вітчизні.
Отож, молімося Богу,
За захисників народу!

2018 рік


Рецензии