женщина - мать!

Добре що в світі є жінки!
Такі веселі! Гомінкі!
Що є – серйозні…і мовчазні…
Але душею всі прекрасні!
Душу жінок чарують квіти…
То землі-матінки -  все діти.
Жінка не скривдить немовлятко!
Чиє б то не було дитятко.
Жіноче серце прагне миру!
Серце болить за ту дитину.
І за свою…і за твою…
За всіх дітей Бога молю!
…Що вдіяти мусить та мати,
Коли гримлять…ревуть гармати?
…зламала б зброю, як лозину!
Живи сто років, милий сину!!!
Прекрасне слово "жінка"... "мати"...
Цих слів не можна забувати.
Весна...пшениця...і рілля...
Жіночого роду й земля.
фото-интернет


Рецензии