Кубанские Загадки

Що до каши с щами треба? –
Ясно дило, бильше (?) хлеба!

Пид викном цвете калина,
А у садику (?) малина.

Як не гарны з виду ложки,
Що за праздник без (?) гармошки?!

Ходыть котя по забори,
Мыша прячется у нори.
Пес у будки на цепку,
Жужа-пчёла (?) на цветку.

До вечери далеко.
Кисне в кринке молоко.
С кислячку да творожок,
Щоб состряпать (?) пирожок.


Рецензии