У Ахмеда

У Ахмеда є мольфарськi лiки
Та таємні рецептури, бо
Маєм ми, бувалі чоловіки,
Друга в ньому спiльного свого.

Вiд щасливих мешканцiв столицi
До забитих темних вiнничан
В кожного написане на пицi
Нiби вiн отут великий пан.

Під горілку з'ївши трохи сала
Та зібравшись біля шашлику,
Ми культурно згадуєм чимало
Слів, яких нема у словнику,

Вип'ємо до дна напої смачні,
Без слізливих непотрібних драм
Скажемо Ахмеду що ми вдячні,
А посуду хай помиє сам.


Рецензии