Сум

Дивлюсь із сумом на заграву -
Півнеба полум‘ям горить.
Хоч вдень усе таке яскраве,
Та ніч про осінь гомонить.

Сумує все на видноколі,
Бо до землі вже крадькома
Підступно тулиться поволі
В холодних сутінках зима.

І зорі блимають холодні!
І видно їх вряди-годи.
З якої Божої безодні
На землю сходять холоди?
11.09.20


Рецензии
Красиво! Особенно финал!)

Андрей Фесенко 2   22.04.2021 23:12     Заявить о нарушении
Спасибо, Андрей.

Наталия Хорунжева   22.04.2021 23:58   Заявить о нарушении