Експромт уголос

З «особливими потребами» -
депутатський наш загін.
Чорт зна – звідки повилазили
всі, з яких таких вагін…
Мимохіть знайома кожному
наших днів картина ця.
Депутня взаємовигідно
служить справі гаманця.
Влада й бізнес не поступляться
людям - скільки не проси.
Волю тих і тих виконують
депутати – сучі пси.

Лютий 2021


Рецензии