Я б д стала з роньку

Я Б ДІСТАЛА ЗІРОНЬКУ,
ТА ВОНА ДАЛЕКО.
ПРИХИЛИЛА Б НЕБО,
ТА ВОНО ВИСОКЕ.

Я Б КВІТІВ НАРВАЛА,
ТА ЗИМА НА ДВОРІ.
ВІНОЧОК ЗПЛІТАЛА Б,
І ЖИЛА Б В ПОКОРІ.

А ЖИТТЯ-ЯК ПІСНЯ,
ТА ЙОГО НЕ КУПИШ.
ДОЛЯ  ТАКА  РІЗНА,
ТА  ТЕНДІТНІ  РУКИ.

ТИМЧАСОВЕ  ЩАСТЯ,
ЧАСОМ  ЗІГРІВАЄ.
НЕНАЧЕ  ВЕСЕЛКА,
ФАРБАМИ  ВСЕ  СЯЄ.

ЖИТТЯ ШВИДКОПЛИННЕ,
ВОДОЮ  СТІКАЄ.
ДУША  НЕВБЛАГАННА,
КУДИСЬ  ПОСПІШАЄ.

ЯК ДИТЯ ВСЕ ТІШИТЬСЯ,
ЯК СТРУМОЧОК В'ЄТЬСЯ.
І  ДУША  МУДРІШАЄ,
І  СЕРДЕНЬКО  Б'ЄТЬСЯ!!!


Рецензии