Що за карма в укра н

ЩО ЗА КАРМА В УКРАЇНІ,
ВІЧНО В НАС ЯКАСЬ БІДА.
ТО ВОНА СТОЇТЬ В РУЇНАХ,
ТО НЕ СКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА.

ТО В НАС ГРИП ЯКИЙСЬ СВИНЯЧИЙ,
НЕ ПРОЙШЛА МИМО ЧУМА.
А ЦЕЙ ГОД ДУЖЕ ГАРЯЧИЙ,
ЗНОВ ПРИЙШЛА ДО НАС БІДА.

ПРИНЕСЛИ В КОРОНІ ВІРУС,
ОБДУРИВШИ УВЕСЬ НАРОД.
НЕ ПОЗБАВИЛИ  ХОЧ ВІРИ,
НАПЛЮВАВШИ  НА  ЗАКОН.

НЕ ДО СМІХУ НАМ ХОЧ ПАДАЙ,
БО Ж ЗАКРИЛИ НАМ РОТИ.
ПАНДЕМІЯ ВЖЕ ПРИ ВЛАДІ,
ДАЙ НАМ  БОЖЕ  ВИЖИТИ.

ВІРУС БРОДИТЬ ЯК КОРОЛЬ,
ВЛАДА ЧЕШЕ ЛЮДЯМ КАЗКУ.
НАМ БИ ЗНАТЬ ЙОГО ПАРОЛЬ,
ЩОБ МОГЛИ ЗНЯТИ ПОВ'ЯЗКУ!!!


Рецензии