Peace is a fiction of our Faith by Emily Dickinson

Покой - то небыль наших вер,-
как в зимний вечер звон,
соседа уносящий вверх,
чтоб не сошёл там он.




**************************************
Peace is a fiction of our Faith -- by Emily Dickinson

Peace is a fiction of our Faith --      
The Bells a Winter Night               
Bearing the Neighbor out of Sound       
That never did alight.               


Рецензии