Про мою нiмецьку...

* Мой подарок Закарпатским преподавателям
немецкой филологии.

Я обрав німецьку мову
і вивчаю залюбки.
Вдосконалюю вимову.
З вуст самі течуть рядки.
Гідно можу скласти опис.
Твір вдається до ладу.
Вчитель хвалить мій правопис.
Я його не підведу.
З ним німецькою... вітаюсь,
учень — з мовою на “ти”.
Друзі, я до вас звертаюсь -
теж на Deutsch... підналягти.

2009


Рецензии