Сонячний вiрш

Весело мені.
Це - щасливчик я.
Радісна завжди
пісенька моя.
Ніби казка – дім.
В школі – повний лад.
Мамина любов –
мамин шоколад.

Сонячно ясний
днів моїх політ.
На шляху до знань
я від юних літ.
У вікні сяйне
місяця ріжок –
в розкладі моїм
час моїх книжок!

Грудень 2020


Рецензии