Вирусы

Віруси

Світом править корона-вірус!
Ця хвороба - якась мана!
В пандемію страшну вже виріс!
Може він - це чиясь вина?

Так вчепилась в людей хвороба, -
косить бідних вже, як траву!
Може люди не те щось роблять,
чи, можливо, не так живуть?

Шаленіє корона-вірус, -
тисячі вже людських смертей!
Може хтось його з пекла виніс,
невмирущий вірус оцей?

Протиріч, як піску багато,
запитань - величезний гак, -
це від Бога людям розплата,
чи від вищої сили знак?

Розрослися терни зневіри, -
нашу силу зневіра ссе,
а "корону" свою цей вірус,
як піратський прапор несе!

Розповзлися терни шляхами,
перекрили до щастя путь, -
наче віруси правлять нами,
людям дихати не дають!

Листопад 2020 р.


Рецензии