ne kadar nemli oldu u nemli de il...

Anatoly Volkov 58
Trombopol al;yorum * kan; suland;r;yor, s;cak giyiniyorum, kemiklerin ;s;s; a;r;m;yor ve herkese ra;men ya;;yorum. ;st;ne bir maske, bir solunum cihaz; da tak;yorum. Do;ru olmayan bir ;ey varsa, burnumdan her bir burun deli;ine birka; / ;; damla CP + O ** al;yorum ** Ve sonra ac; g;rtla;a ula;t;;;nda ve s;cak hissetti;imde, burnumu hemen s;mk;rmeli, alt tabakay; ve bulama; yapmal;y;m, nefes almam kolayla;acak. Benim tavsiyem her derde deva de;il, herkes kendisi i;in se;iyor, sigortas;z, mucizelere bile inanm;yorum, ama t;bb;n her ;eyi yap;p yapamayaca;; ve bir ki;i olup olmad;;; konusunda ;srar etmek i;in harika bir neden var. Kim ;;;l;k at;yor, hadi bug;n, ;imdi ya;amak istiyorum ve belki de onlara bula;t;rmam;n ;nemi yok. ;imdilik, hayat bize kurallar;n; dikte ediyor, e;er daha uzun ya;amak istiyorsan, kendini delilikten ve gururdan kurtar;yorsun. Bize zaman gelecek, insan;n iradesi, iradesi ve haklar; var. Devriye geziyor olmal; ve k;sa bir as;r boyunca Tanr;'n;n iradesini k;;k;rtmay;n, sen bir erkeksin ...
* trombotik ASS) norm g;nde bir kez, 75 mg'l;k bir doz, yemekten sonra ve 200 g i;ilir. bir bardak ;l;k su
** Alkol ;;zeltisi -% 40 + ;;l; kolonya kokusu i;in -% 5 +% 5 gliserin, antiseptik olarak b;y;k hacimde kullan;labilir.


Рецензии