Плин щастя

Перший ліхтар.
Перші дива.
В склянці води
місяця два.
Спокою плин.
Імпульси дій.
Кава нічна -
з цукром надій.
Ось і коктейль -
з місячних веж.
Хай би отак -
скільки живеш...

Листопад 2020


Рецензии